βιολογικα προιονταβιολογικα προιοντα

Σύμβουλοι Διατροφής

Αναστασία Τσιάκα

Σύμβουλος Διατροφής City Bio Farm
Τεχνολόγος Τροφίμων - Σύμβουλος Διατροφής Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η Αναστασία Τσιάκα είναι πτυχιούχος του τμήματος «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στο τμήμα «Διατροφής και Άσκησης», στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Έχει εμπειρία στη μείωση ή αύξηση σωματικού βάρους, προάγοντας ένα πρότυπο υγιούς τρόπου ζωής, καθώς και στη συμβουλευτική ατόμων που ασχολούνται με την άθληση, για καλύτερη απόδοση, αύξηση μυϊκής μάζας, απώλεια σωματικού βάρους ή/και λίπους.

Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη γυμναστική, ασχολείται συστηματικά με CrossFit και Gymnastics ενώ υπήρξε κολυμβήτρια, με πανελλήνιες διακρίσεις.

Σήμερα είναι Σύμβουλος Διατροφής στη City Bio Farm, που προωθεί τα βιολογικά προϊόντα και την ειδική διατροφή, για να καθοδηγήσει καθημερινά τους ενδιαφερόμενους σε θέματα διατροφής και άσκησης.

Αναστασία Τσιάκα

Follow @instagram

βιολογικα προιοντα newsletter

ΚΕΡΝΑΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Κάντε μια στάση από το κατάστημά μας! Κάθε μέρα κερνάμε βιολογικά! Κάντε εγγραφή στο newsletter για να σας ενημερώνουμε για γευστικές δοκιμές, μαγειρικές επιδείξεις από τον Chef μας, παρουσιάσεις από ειδικούς διαιτολόγους και γυμναστές! Μείνετε συντονισμένοι...

Θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σου! Μοιράσου την μαζί μας!

καταστημα βιολογικων προιοντων θεσσαλονικη facebook FACEBOOK καταστημα βιολογικων προιοντων θεσσαλονικη instagram INSTAGRAM
Your Saved Item (0)